DeWALT is de marktleider op het gebied van elektrisch gereedschap in Noord-Amerika en is van alle markten thuis. DeWALT heeft voor elke klus een passende oplossing.

 

Of het nu gaat om zagen, boren, breken, schroeven, schaven of meten: er is altijd wel een geschikte machine of product te vinden binnen het assortiment van DeWALT.


Combipacks


DeWALT Combiset 18V 5.0Ah Li-Ion in TSTAK
Beschrijving DCD791 Deze nieuwe, compacte Brushless schroef-/ boormachine is krachtiger en efficiënter dan ooit.  De balans is verbeterd en het gewicht is verlaagd.  Ook is de behuizing compacter geworden  Het ... (meer lezen)
€ 589,00
DeWALT Combiset 18V 5.0Ah Li-Ion in TSTAK
Beschrijving Dankzij de Brushless motor technologie nu met een uitzonderlijke efficiëntie Zeer compact en lichtgewicht ontwerp laat toe om in kleine plaatsen te werken Volledig metalen transmissie met 2 snelheden voor een la ... (meer lezen)
€ 988,00
DeWALT Combiset 7delig 18V 5.0Ah Li-Ion in TSTAK
  DCD796 Accu Klop-/schroefboormachine 18V XR Brushless Li-Ion schroef/klopboormachine met 5.0 Ah XR accu‘s Voorzien van 18V Brushless motor Zeer compact en lichtgewicht ontwerp laat toe om in kleine plaatsen te werke ... (meer lezen)
€ 1.750,00